Fred's World
Bloomers

Bloomers maro Alfa pentru bebeluși

60,00 lei
Economisești 40,00 lei
100,00 lei
Preț recomandat de furnizor
Ultimele produse disponibile în stoc.
Livrare gratuită la comenzi peste 189 lei
Retur facil dacă te răzgândești
Plătești securizat în siguranță

Detalii produs

Pantalonii scurți de tip bloomers Alfa din colecția Fred's World oferă confort maxim și un aspect adorabil celor mici. Acești bloomers sunt extrem de moi și plăcuți la atingere

Design și Confort:

Elasticul din talie și de la bază asigură o potrivire sigură și confortabilă, prevenind alunecarea. Marginea elastică este decorată cu mici volănașe, adăugând un detaliu feminin și drăgălaș.

Materiale și Sustenabilitate:

Materialul principal folosit este bumbacul organic, certificat GOTS, care asigură că produsul este ecologic și prietenos cu pielea sensibilă a bebelușilor. Adăugarea de elastan conferă un plus de elasticitate, asigurând o potrivire perfectă și confort pe parcursul întregii zile.

Compoziție: 95% bumbac organic, 5% elastan.


Despre Fred's World

Produsele Fred’s World sunt lucrate mare. Alegeți în funcție de înălțimea copilului sau contactați-ne pentru a vă ajuta să alegeți mărimea perfectă.

Bumbacul și lâna sunt organice, certificat GOTS. Chiar și cei mai micuți copii vor observa cât de fine sunt materialele folosite și ce frumos se păstrează spălare după spălare.  

Fred’s World by Green Cotton creează hăinuțe durabile cu accent pe dezvoltarea armonioasă a copiilor. Nu sunt hăinuțe pentru prinți și prințese, ci pentru copii activi care se bucură de viață în hăinuțe practice. 

Fred’s World este un brand Green Cotton deținut de Novotex, compania care a creat primul tricou din bumbac organic certificat. Este companie adeseori premiată pentru produsele sale. Designul este scandinav, iar hăinuțele sunt realizate în Europa. Certificările GOTS (pentru bumbac și lână) și Oeko-Tex Standard 100 (pentru produsele din poliester reciclat) confirmă atenția companiei pentru mediu și dezvoltare durabilă.


-40%
Bloomers maro Alfa pentru bebeluși
Bloomers maro Alfa pentru bebeluși
Bloomers maro Alfa pentru bebeluși