Reduceri
Comandă AZI! Bucură-te de reduceri de iarnă!

Hăinuțe nou-născuți boboli

2 produse, pagina 1/1
Filtre
Marime

Avem o colecție impresionantă de hăinuțe din bumbac fin și rezistent ce vor face deliciul nou născuților. Sunt aproape la fel de moi ca pielea nou-născutului. Hăinuțele sunt certificate GOTS sau Oeko-Tex pentru ca micuțul sa fie în siguranță.

Un set de haine pentru nou născut nu conține atât de multe piese vestimentare pe cât te-ai fi așteptat, ci doar câteva body-uri, salopete, pantaloni și căciulițe pentru bebeluși. Dacă urmează să naști pe timp de iarnă, ar mai fi util un combinezon pentru nou născuți, urmând ca pe măsură ce bebelușul crește să achiziționezi și alte haine.

Cum alegi hăinuțe pentru un nou-născut

  • Alege haine de prim strat în funcție de lungimea și greutatea bebelușului ca să i se potrivească perfect și să nu faca mici cute care ar putea să il deranjeze. Hainele exterioare pot fi puțin mai mari.
  • Alege modele ușor de îmbrăcat, cu capse care nu ating pielea nou născutului și materiale naturale, organice, pentru că pielea bebelușilor este mult mai sensibilă si absoarbe mult mai ușor substanțele chimice din materialele neorganice. Știai că minim unul din 5 bebeluși dezvoltă dermatită atopică? Iar prevalența este mult mai mare în mediul urban.
  • Alege modele simple, fără broderii sau volănașe care ar putea să irite pielea.

Lâna este un material minunat pentru bebelușii care nu au dermatită atopică. Bumbacul organic moale este mai blând cu pielea sensibilă.

Indiferent că ai nevoie de haine pentru bebeluși nou născuți băieți sau hăinuțe pentru nou născuți fete, ține cont că pielea celor mici este extrem de sensibilă, așadar ar fi ideal să alegi articole pentru nou născuți din materiale naturale precum bumbacul, lâna, mătasea sau bambusul. Evită momentan hainele din in pentru că sunt puțin mai aspre. Totodată, achiziționează body-uri pentru nou născuți cu capse pentru o îmbrăcare ușoară, însă evită alte elemente decorative (funde, șnururi etc.) pentru a elimina orice risc de zgâriere sau sufocare.

La noi găsești haine confortabile care oferă libertate de mișcare. Hainele pentru nou născuți sunt realizate din bumbac organic sau lână, certificate GOTS sau Oeko-Tex Standard 100.

În magazinul nostru online găsești o gama vastă de îmbrăcăminte și accesorii pentru nou născuți, de la pantaloni, colanți, tricouri, body-uri, rochițe, salopete din bumbac organic, dar și din lână sau în combinații de lână și mătase. În funcție de mărimi poți alege atât hăinuțe pentru nou născuți, dar și încălțăminte pentru primii pași.

De câte haine are nevoie bebelușul tău, de fapt?

Există câteva aspecte de luat în considerare atunci când încerci să stabilești câte haine pentru bebeluși ai nevoie.

  1. Gândește-te la cât de des vei spăla

    Lista noastră de lucruri esențiale pentru nou-născuți presupune că vei spăla de câteva ori pe săptămână hăinuțele. Dacă speli zilnic și ai uscător, s-ar putea să ai nevoie de mai puține haine.

    Dacă planifici să speli o dată pe săptămână, înmulțește numerele de mai jos cu doi.

    Dacă vei spăla hainele nou născutului în fiecare zi, împarte numerele de mai jos la jumătate.
  2. Cum alegem mărimile hainelor pentru bebeluși nou născuți?

    Stabilirea mărimii și a numărului de piese în fiecare mărime poate fi dificilă, deoarece este greu de anticipat cât de mare va fi bebelușul tău la naștere și cât de rapid va crește. Ține cont de aceste sfaturi:

    Gândește în mare. La noi mărimile pentru nou născuți sunt 44 (prematuri) și 50. Acestea reprezintă de multe ori lungimea bebelușului la naștere. mai Dacă ai un bebeluș mai mare, s-ar putea să aibă nevoie de haine de mărimea 56 sau 0-3 luni încă de la început. (Și dacă este mai mic, este posibil să încapă în haine pentru nou-născuți doar câteva săptămâni.) Alege câteva articole pentru nou-născuți și apoi concentrează-te pe mărimea 0-3 luni.

    Alege mai multe branduri. Fiecare brand pentru bebeluși are propriile standarde de mărimi. Unele branduri au haine mai largi, potrivite pentru bebelușii mai mari, în timp ce altele au haine mai strâmte, potrivite pentru bebelușii înalți și supli. Deoarece nu vei cunoaște tipul de corp al bebelușului tău înainte de naștere, încearcă să alegi haine de la mai multe branduri diferite, astfel încât să ai mai multe opțiuni pentru potrivire. La noi, hainele Freds World și Musli sunt lucrate mai mare și se potrivesc perfect în funcție de lungimea bebelușului. Hainele Liabel și Soft Gallery sunt lucrate normal, ca majoritatea hainelor disponibile pe piață.
  3. Organizează hăinuțele nou născutului

    Hainele pentru bebeluși sunt atât de mici și drăgălașe - și totodată ușor de pierdut. Organizarea garderobei bebelușului după mărime este cel mai bun mod de a ști ce se potrivește în prezent și ce ai disponibil pentru mărimea următoare atunci când va veni momentul.

    Dacă depozitezi majoritatea hainelor bebelușului într-un sertar, separatorii pentru sertar sunt o investiție excelentă. Aceștia te vor ajuta să păstrezi totul într-un singur loc și pot fi organizați după tip de îmbrăcăminte, mărime sau orice alt criteriu dorești.

    Dacă folosești un dulap pentru a depozita garderoba micuțului tău, aruncă o privire la separatorii de dulap. Aceste mici indicatoare robuste agățate separă hainele în funcție de mărimi (acest set merge de la nou-născut până la 2T), astfel încât să poți vedea ușor ce ai și să nu uiți de haine înainte să devină prea mici.

    Un alt sfat de organizare: înlocuiește articolele de îmbrăcăminte de îndată ce bebelușul depășește mărimea lor. Stând în fața acestei sarcini dificile, vei putea gestiona mai bine garderoba bebelușului. Ai mereu la îndemână o cutie de depozitare (sau două), astfel încât să ai întotdeauna un loc unde să le pui; apoi poți decide dacă vrei să le păstrezi pentru viitor sau să le oferi altcuiva.

Listă haine pentru nou născuți

Această listă detaliază numărul standard de articole de îmbrăcăminte pe care le vei avea la îndemână pentru garderoba nou-născutului tău. Am inclus, de asemenea, articole de adăugat în mod specific pentru bebelușii născuți în timpul verii și iernii, precum și câteva lucruri pentru ocazii speciale.

Șapte body-uri

Body-urile pot fi o opțiune ușoară și practică pentru vară sau un strat de bază în timpul iernii și există variante cu mânecă lungă și cu mânecă scurtă. Cu șapte bucăți, dacă speli de câteva ori pe săptămână, vei avea mereu body-uri curate la îndemână.

Sfat: Adaugă și un body cu închidere laterală (uneori numit body kimono) sau două, pe care bebelușul să le poarte până când cade cordonul ombilical, de obicei în jur de una sau două săptămâni după naștere.

Trei până la cinci perechi de pantaloni

Bebelușii nu au neapărat nevoie să poarte pantaloni, dar având câteva perechi la îndemână pentru a le trage peste body-uri poate ajuta la menținerea picioarelor călduroase în zilele reci.

Patru salopete 

Salopetele sunt potrivite nu doar pentru somn, ci și pentru timpul zilei. Acestea pot fi purtate și împreună cu saci de dormit când este mai rece.

Două căciulițe

Căciulile tip bonetă sunt importante în primele săptămâni și luni pentru a-ți ține bebelușul călduros. (Nu uita că nu trebuie să poarte căciulă când doarme!) Începe cu două - una pentru bebeluș să poarte și una pentru spălat.

Cinci perechi de șosete

Chiar vară, vei dori să te asiguri că picioarele bebelușului tău sunt calde.

Două-trei museline de înfășat

Păturicile nu sunt haine propriu-zise, dar mulți bebeluși petrec mult timp în ele. De ce? Mulți bebeluși preferă să fie înfășați în primele luni - este foarte asemănător cu starea din uter și îi ajută să nu se trezească din somn.

Sfaturi pentru alegerea hainelor pentru nou născuți

Preferă confortul în detrimentul modei.

Știm cât de mult îți dorești să îmbraci frumos bebelușul, dar nu are sens să-l îmbraci modern dacă nu se simte confortabil.

Alege țesături naturale

Copiii sunt mai sensibili la materialele nocive decât adulții. Pielea lor este mai predispusă la alergii declanșate chiar și de cele mai mici substanțe toxice. Alegerea unor țesături naturale pentru hainele bebelușului este esențială, deoarece acestea reprezintă o opțiune sigură.

Alege haine potrivite pentru vreme

Hainele pentru bebeluși nou-născuți ar trebui să fie întotdeauna potrivite pentru vreme. Știm că sună elementar, dar părinții de obicei ignoră textura și țesătura hainelor doar pentru că sunt adorabile. Bebelușii simt mai mult frigul decât adulții, deoarece au o imunitate mai slabă.

De asemenea, hainele ușoare și aerisite sunt esențiale în timpul verii pentru a-ți proteja copilul de căldură.

Optează pentru simplitate

Rochiile elegante cu elemente decorative sunt slăbiciunea oricărui părinte de fată și costumele elegante sunt slăbiciunea părinților de băieți.. Bebelușii au pielea sensibilă, iar elementele decorative pot provoca mâncărime și iritații. Vei fi uimit să găsești haine trendy pentru bebeluși nou-născuți, care sunt confortabile și ușor de utilizat. Hainele noastre bine realizate sunt perfecte pentru orice ocazie.

Ține cont de mărime

Una dintre greșelile comune pe care părinții noi fac de obicei este să cumpere haine de mărime greșită pentru bebelușul lor nou-născut. Să te uiți la etichetele de mărime și să găsești cea perfectă poate deveni uneori intimidant. Testează mai multe branduri pentru că fiecare brand croiește diferit hăinuțele. Ne poți contacta pentru a te ajuta să alegi cea mai bună marime.

Părinții trebuie să-și amintească că bebelușii lor nou-născuți au nevoie de haine confortabile și moi. A avea o varietate de haine elegante nu va provoca doar stres pentru bebeluș, ci și pentru tine. Prioritizează întotdeauna confortul înainte de stil și caută haine fabricate din materiale naturale pure.

Câte straturi ar trebui să poarte un nou-născut?

Body-uri, pijamale, păturici: hainele pentru nou-născuți pot fi confuze la început.

Ca regulă generală, bebelușul nou-născut ar trebui să poarte un strat mai mult decât tine.

Însă țineți cont că aceasta este o regulă generală care funcționează pentru majoritatea bebelușilor, dar nu toți bebelușii sunt la fel. Unii bebeluși pot avea o temperatură mai mare sau mai mică decât alții și pot avea nevoie de mai puține sau mai multe straturi, în funcție de mediul în care se află și de preferințele lor. Dacă micuțul tău transpiră mult, poate fi nevoie să ajustați numărul de straturi în consecință.

Haine pentru bebeluși în timpul iernii

În lunile mai reci, este important ca bebelușul nou-născut să se simtă cald și confortabil. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că trebuie să adăugi prea multe straturi de îmbrăcăminte.

Pentru sezonul de iarnă, dacă în casă este o temperatură de aproximativ 20°C, bebelușul ar trebui să doarmă într-un body, pijamale cu piciorușe și o păturică. Când va începe să se rostogolească, înlocuiți pătura cu un sac de dormit. Dacă ieșiți, ar trebui să adaugi o căciuliță, o pereche de mănuși și o pătură de polar, sau puteți îmbrăca bebelușul într-o salopetă de iarnă dacă locuiți într-un climat rece.

Haine pentru nou născut în timpul verii

În lunile mai calde, trebuie să vă asigurați că nu îmbrăcați prea gros copilul.

Un body și o păturică subțire ar trebui să fie suficiente pentru somnul de noapte, iar în timpul zilei, un body subțire și o pereche pantaloni ar trebui să fie suficient. Dacă este o zi extrem de călduroasă, puteți opta chiar să îmbrăcați bebelușul doar într-un body ușor de bumbac.

Când ai îndoieli, amintește-ți de regula generală: un strat mai mult decât ceea ce poartă mama. Acest lucru te asigură că micuțul este confortabil, în siguranță și fericit indiferent de anotimp sau temperatură!

Cum adăugăm hăinuțe?

Atunci când adaugi straturi pentru bebeluș, asigură-te că articolele sunt respirabile și nu sunt prea strânse.

Body-ul pentru nou-născuți

Cel mai important strat este body-ul, deoarece menține pielea micuțului uscată și confortabilă. Este cel mai apropiat strat de pielea lor, așa că ar trebui să fie confecționat dintr-un material moale și respirabil, precum bumbacul. Acesta îl va menține confortabili fără a-i supraîncălzi și va ajuta la prevenirea iritațiilor pielii. Body-ul servește și ca protecție împotriva elementelor iritante precum etichetele, capsele și fermoarele.

Pentru iarnă, puteți începe stratificarea cu body-uri cu mâneci lungi pentru a adăuga puțină căldură în ținuta bebelușului.

Pijamalele cu botoșei pentru bebeluși

Următorul strat este reprezentat de pijamalele cu piciorușe. Acestea sunt un alt element de bază al îmbrăcămintei pentru nou-născuți, care este atât de convenabil și confortabil pentru somn sau joacă în timpul zilei. Partea cu piciorușe a pijamalelor menține picioarele micuțului calde și curate, astfel că nu mai este nevoie de șosete (care tot timpul cad și se pierd oricum!).

Alegeți întotdeauna pijamale cu piciorușe confecționate dintr-un material moale și respirabil, cum ar fi bumbacul sau lâna.

Atunci când transportați nou născutul în scoică sau în sistem de purtare, optați pentru salopete fără botoși ca să nu puneți presiune asupra tălpilor.

Pantaloni bebeluși

Pantalonașii sunt un strat opțional pe care îl puteți adăuga imediat după body. Puteți adăuga pantaloni ca strat suplimentar sub pijamalele cu piciorușe pentru mai multă căldură sau îi puteți purta ca strat inferior în lunile mai calde.

Când căutați pantaloni, bumbacul rămâne cea mai bună alegere, deoarece permite pielii bebelușului să respire și previne iritațiile.

Păturica sau sacul de dormit

Dacă alegeți să înveți bebelușul nou-născut, asigurați-vă că utilizați o pătură subțire din mușelină de bumbac, care este ușoară și respirabilă pentru vara, sau o pătură mai groasă pentru vremea rece.

Sacii de somn sunt extrem de utili. Sacul de dormit în care puneți bebelușul pentru somn trebuie adaptat temperaturii, deoarece sunt disponibile în diferite niveluri de căldură (începând de la 0,5 TOG pentru cele mai ușoare saci de somn până la 2 TOG pentru cei mai calzi).

Căciula și mănușile

Atunci când ieșiți cu bebelușul nou-născut, ar trebui să vă gândiți și să adăugați o căciuliță și mănuși dacă este frig afară. Asigurați-vă doar că mărimea căciuliței este potrivită pentru capul bebelușului, aceasta trebuie să se potrivească bine fără a-l strânge. Mănușile ar trebui, de asemenea, să fie confecționate dintr-un material respirabil și moale, cum ar fi bumbacul, pentru a preveni iritațiile pielii.

Costumul de iarnă

Dacă locuiți într-un loc cu temperaturi scăzute și zăpadă, atunci ar trebui să investiți și într-un costum de iarnă dacă planificați să faceți plimbări cu căruciorul alături de bebeluș. Costumele de iarnă sunt special concepute pentru a menține bebelușul cald și uscat în vremea rece. De obicei, vin cu o glugă atașată, mănuși și bătăuși pentru a te asigura că micuțul este protejat în totalitate de toate elementele.

Mai bine prea frig decât prea cald

Dacă bebelușului îi este prea frig, va plânge și veți putea verifica la ceafă daca pielea este rece. Supraîncălzirea este unul dintre factorii de risc ai sindromului morții subite a sugarului. Motivul pentru aceasta este că bebelușii nu pot regla temperatura corpului lor la fel ca adulții, astfel că temperatura camerei și îmbrăcămintea bebelușului ar trebui monitorizate cu atenție.

Cel mai ușor și mai precis mod de a verifica dacă bebelușului îi este prea cald este să verifici ceafa cu degetele. Dacă simți că este fierbinte, bebelușului este prea cald.

Ține cont că mâinile și picioarele nu sunt indicatori de încredere ai temperaturii corpului bebelușului și, prin urmare, nu ar trebui să fie folosite ca referință. Mâinile și picioarele bebelușilor sunt adesea reci la atingere indiferent cât de calzi sunt de fapt din cauza unei circulații proaste.

Când nu mai au nevoie bebelușii de un strat suplimentar de haine?

În general, majoritatea bebelușilor nu mai au nevoie de un strat suplimentar de îmbrăcăminte când împlinesc 6 luni. În acel moment, poți începe să îi îmbrăcați cu același număr de straturi de îmbrăcăminte în care te simți confortabil și tu. Dar regula de aur va fi întotdeauna să te încrezi în instinctul tău. Dacă observi că bebelușului îi este prea frig, adaugă un strat suplimentar, iar dacă transpiră sau se simte incomod, scoatei un strat.

Cum să alegi haine care respectă pielea nou născutului tău

Mesajul despre impactul hainelor pentru bebeluși tratate chimic nu s-a răspândit la fel de rapid precum conștientizarea privind importanța alimentației naturale, organice, în ciuda posibilelor consecințe asupra sănătății pe termen lung pentru nou-născuți. În ultimii ani, oamenii de știință au descoperit utilizarea extinsă a substanțelor chimice potențial nocive în hainele pentru copii.

Hainele pentru bebeluși și copii pe care le găsim în magazinele fizice sau online sunt de obicei realizate din bumbac neorganic, poliester (și alte fibre sintetice) sau o combinație a celor două. Iată de ce aceasta este o problemă:

Bumbacul convențional, neorganic, este adesea considerat "cea mai poluantă cultură din lume", deoarece folosește aproximativ 16% din insecticidele și 7% din pesticidele din întreaga lume.

Pe de altă parte, poliesterul și alte fibre sintetice sunt obținute din petrol și sunt tratate cu mii de substanțe chimice potențial nocive în timpul producției.

Cea mai bună și sigură alternativă pentru bebelușul tău astăzi este să alegi haine făcute din bumbac organic, care este certificat în conformitate cu standardele organice pe întregul proces de fabricație. Bumbacul organic este cultivat în mod natural și durabil, fără erbicide, pesticide sau alte substanțe chimice nocive. Alegând produse organice, limitezi expunerea bebelușului tău la substanțe chimice potențial nocive găsite în hainele neorganice.

Există multe substanțe chimice toxice în hainele pentru bebeluși din comerț, așa că, dacă vrei să oferi bebelușului tău un început de viață în siguranță, caută haine care sunt certificate organic și fără substanțe chimice. Pielea bebelușului tău are rolul de a absorbi și elimina apa, de a se proteja împotriva radiațiilor UV, de a regla temperatura corpului și de a sintetiza vitamina D. Dar știai că pielea bebelușilor este mai sensibilă și mai permeabilă decât a noastră?

Pielea nou-născuților este mai permeabilă decât a adulților, ceea ce înseamnă că are mai puține fibre elastice și poate absorbi ușor toxinele din mediu. În plus, stratul exterior al pielii bebelușului (epiderma) nu este atașat ferm de stratul dermic mai profund. Așadar, spre deosebire de un adult, ale cărui epidermă și dermă sunt strâns legate, substanțele periculoase pot pătrunde ușor prin straturile pielii unui bebeluș.

Pielea noastră de adulți poate oferi o barieră împotriva agenților patogeni și substanțelor chimice nocive, însă pielea bebelușului nu poate face acest lucru. Datorită faptului că pielea bebelușului tău este de 3-5 ori mai subțire decât a ta, ea poate absorbi ușor iritanți, alergeni și bacterii din mediu. Atunci când aceste substanțe pătrund în pielea bebelușului, ele se pot concentra în organismul său.

Țesături durabile, cum ar fi bumbacul organic sau bambusul, sunt mai bune pentru sănătatea bebelușului tău. Comparativ cu bumbacul obișnuit, bumbacul organic certificat GOTS este produs fără substanțe chimice nocive, ceea ce înseamnă că fibra este mai moale, mai sigură și mai puțin abrazivă pentru copilul tău. Fibrele mai lungi și recoltarea manuală a bumbacului asigură că firele rămân rezistente, moi și durabile, iar certificarea GOTS organic înseamnă, de asemenea, că nu se utilizează pesticide, substanțe chimice sau solvenți, reducând expunerea bebelușului tău la toxine.

Puritatea fibrelor din bumbacul organic certificat GOTS înseamă că nu se folosesc materiale plastice în produs. Absența materialelor plastice înseamnă că pielea poate respira și nu va fi expusă substanțelor chimice nocive conținute de țesăturile din plastic.

Țesături precum rayon/viscoză, nailon, poliester, acrilic, spandex și bumbacul obișnuit conțin ftalați și nonilfenoli etoxilați (NPE-uri), formaldehide, policlorură de vinil (PVC) sau coloranți azoici toxici - substanțe chimice care pot provoca iritații ale pielii, probleme respiratorii și oculare, perturbarea sistemului endocrin al bebelușului (sistemul nervos și reproductiv) și afectarea stării generale de sănătate și bunăstare a acestuia.

Aceste substanțe chimice toxice găsite în hainele pentru bebeluși sunt absorbite prin piele și căile respiratorii și pot schimba modul în care bebelușul tău se dezvoltă și interacționează cu lumea pe măsură ce crește.

Culoarea hainelor bebelușului tău este, de asemenea, importantă. Coloranții reprezintă una dintre principalele surse de expunere la substanțe chimice toxice, multe dintre ele având "activitate carcinogenă și mutagenică" și putând provoca reacții alergice. Brandurile de încredere utilizează procese de colorare cu bumbac organic certificat GOTS, care implică utilizarea coloranților naturali și netoxici pentru a da culoare hainelor lor și etichetelor.

Livrare gratuită la comenzi peste 189 lei
Pentru comenzile sub 189 lei, livrarea costă 10-15 lei în aria de acoperire a curierilor.
Retur fără dureri de cap
Poți returna ușor în 14 zile și primești rapid banii înapoi!
Istoric
Toate produsele sunt în stoc
Livrăm în 1-4 zile lucrătoare comenzile.